Az e-kereskedelem mára az egyik legerősebb ágazattá vált, amely lehetővé teszi a vállalkozóknak, hogy akár világszerte is értékesítsék az áruikat vagy szolgáltatásaikat. Ennek a területnek azonban az építése és kiépítése nem könnyű feladat. Az e-commerce weboldalak fejlesztése az egyik legfontosabb része az online üzleti területnek. De hol kezdjük, és hogyan lehet kivitelezni mindezt megfelelő módon?

Mire figyeljünk az e-commerce oldalaknál?

Az e-commerce weboldalak alapelvei nagyon összetettek lehetnek, mivel számos tényezőt kell figyelembe venni. Az első és legfontosabb dolog az áttekinthetőség és az egyszerűség, azaz hogy az emberek könnyen és gyorsan megérték az oldal funkcióit és áttekintéseit. A navigáció és a felhasználói élmény kialakítása az oldal használói szempontjából is döntő fontosságú. Hatékony online vásárlói élményt kell kialakítani a vásárlástól kezdve egészen a fizetési folyamatokig. A termékleírások és -információk mellékelése segít a vásárlóknak a jó döntés meghozatalában.

Mivel foglalkozunk mi, a brworks.hu?

Ügynökségünk nagyon széles körű e-commerce weboldal fejlesztéseket kínál, legyen szó bármilyen méretű üzletről. Specialitásaink között a Shopify, a Magento, a Drupal, a WooCommerce és a Shopify Plus és egyedi megoldások is szerepelnek, amelyek a gyakorlati és használati tapasztalataink elégséges, megbízható és költséghatékony használatához vezetnek. Valamennyi webhelyünk responszív megjelenést biztosít, lehetővé téve a számítógépeken, okostelefonokon, táblagépeken és minden olyan eszközön való hozzáférést, amely kapcsolatban áll az interneten.

Ügyfeleink

A brworks.hu által elért ügyfelek nagyon széles skálán mozognak, és az általunk elért nagyvállalatok sosem elégedett kisvállalkozók száma szintén nagy. Sok cég és egyéni vállalkozó számára a weboldaluk az üzletük életfontosságú része. Az általuk felépített e-commerce weboldalak kialakítása minőségi, biztonságos és megbízható megoldásokkal történik.

Miben tudunk segíteni?

Szolgáltatásaink sokrétűek, cégünk főbb alappillérei a weboldalkészítés, keresőoptimalizálás, marketing és karbantartás.

 • Minden weboldal más és más, ezt figyelembe véve, részletesen átbeszéljük ügyfeleinkel minden esetben az elképzeléseket és terveket.
 • Fontosnak tartjuk, hogy a megrendelő használni is tudja a weboldalt, ezért ingyenes betanítást biztosítunk a használatra.
 • A szolgáltatásainkat garanciálisan értékesítjük

Az e-commerce weboldalon dolgozni nagy felelősség. Az e-kereskedelem merőben más, mint más online tevékenységi területek, és a weboldalak funkcióira és felhasználói élményére vonatkozó magas minőségi követelményekkel kell rendelkezniük, mivel a vásárlói élmény kialakítása és a weboldal biztonsága kulcsfontosságú a vásárlók elégedettségének elősegítéséhez az online értékesítési folyamat során. Az ügynökségünk nagy tapasztalattal és munkatársakkal rendelkezik ennek a feladatnak az ellátására, így biztosak lehetünk benne, hogy képesek vagyunk segíteni Önnek a vállalkozását megfelelően kiépíteni és megbízható módon működtetni az e-kereskedelem szektorában. Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje a mi megoldásainkat.

Woocommerce

A WooCommerce egy e-kereskedelmi bővítmény, amely a WordPress CMS rendszeren keresztül működik.. Köztudott, hogy könnyen használható és hatékony. Akik először találkoznak vele azoknak interaktív és átlátható felületet biztosít az egyszerűbb megoldások szerkesztéséhez, de tapasztalt fejlesztők is kezdvükre személyreszabhatják.

Tehát akkor, mi az a woocommerce?


A Woocommerce a WordPress legnépszerűbb e-kereskedelmi platformja, amely több mint 2 millió online áruházat működtet. A Woocommerce segítségével egyszerűen telepítheted, testreszabhatod és bővítheted vállalkozásod weboldalát.
A Woocommerce bővítmények harmadik féltől származó beépülő modulok, amelyek új funkciókat adnak az üzletedhez. Ide tartoznak például a fizetési kapuk és a szállítási szolgáltatások, a szállítási díjkalkulátorok, az értékesítési jelentéskészítő eszközök és egyebek.
A Woocommerce egy e-kereskedelmi platform a WordPress számára, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy sokféle online üzletet építsenek és kezeljenek. Ingyenes és nyílt forráskódú, 2017 májusáig becslések szerint 15 millió letöltésre rúg.

 • A Woocommerce minden olyan funkcióval rendelkezik, amely egy online áruház működtetéséhez szükséges:
 • Értékesíthetünk fizikai és digitális termékeket is.
 • Fizetések elfogadása ügyfelektől a világ minden tájáról hitelkártyával, PayPal-on, Stripe-on vagy Simple Payen keresztül.
 • Több készlethely kezelése és a készletszintek automatikus szinkronizálása közöttük.
 • Hozz létre kuponokat, kedvezménykódokat és értékesítési promóciókat az eladások ösztönzése és a konverziós arány növelése érdekében.
 • Feldolgozhatod a rendeléseket egy intuitív rendeléskezelő rendszeren keresztül, amely szinkronizálódik a tárhely-platform cPanel/WHM vezérlőpultjával vagy a Plesk vezérlőpultjával (attól függően, hogy melyik tárhelyszolgáltatót használja).
 • Teljesen testreszabható – A Woocommerce nagymértékben személyre szabható, ami azt jelenti, hogy szerkesztheted üzlete dizájnjának bármely aspektusát, beleértve a színeket, a betűtípusokat, az emblémákat stb. Számos harmadik féltől származó beépülő modult is támogat, így ha valami hiányzik magáról a platformról, bármikor megtehetjük, hogy keresünk egy plugint, amely ezt biztosítja.
 • Biztonságos – A Woocommerce integrált fizetési átjárórendszerrel rendelkezik, amely biztonságossá teszi mind az ügyfelek, mind az eladók számára az online fizetési tranzakciókat. A platform beépített biztonsági funkciókkal is rendelkezik, mint például a kétfaktoros hitelesítés (2FA), a Google reCAPTCHA, a PCI-megfelelőség és még sok más, amelyek segítenek megvédeni webhelyét a hackerek és a rosszindulatú programok támadásaival szemben.
 • Nagyon jól skálázható – A Woocommerce jól skálázható a forgalom növekedésével és csökkenésével

5 ok amiért a Woocommerce kiemelkedő az e-commerce platformok között

Megfizethető

Az egyik elsődleges ok, amiért érdemes WooCommerce weboldalt fejleszteni velünk, az az, hogy megfizethetőbb, mint más e-kereskedelmi platformok. A WooCommerce egy ingyenes bővítmény, amelyet hozzá lehet adni egy WordPress weboldalhoz. Ez azt jelenti, hogy nem kell havidíjat fizetned a platform használatáért. Ráadásul nekünk van egy szakértő csapatunk, akik ismerik a WooCommerce-t, és segíteni tudnak neked abban, hogy a lehető legtöbbet hozf ki a platformból.

Rugalmas

Egy másik ok, amiért érdemes WooCommerce weboldalt választani az, hogy rugalmasabb, mint más e-kereskedelmi platformok. A WooCommerce számos funkciót és opciót kínál, amelyek a te egyedi igényeihez igazíthatók. Emellett a brworks csapata segíthet neked bármilyen további funkció vagy funkció hozzáadásában, amire szüksége lehet.

Könnyen használható

A WooCommerce használata is egyszerűbb, mint más e-kereskedelmi platformoké. A platformot kifejezetten a WordPresshez tervezték, amely az egyik legfelhasználóbarátabb tartalomkezelő rendszer. Ráadásul mi segítünk neked a WooCommerce weboldal könnyű beállításában és kezelésében.

Jó a keresőoptimalizálás szempontjából

A WooCommerce weboldal ügynökségünkkel történő fejlesztésének másik előnye, hogy jobb a keresőmotor-optimalizálás (SEO) szempontjából. A SEO egy weboldal Google-keresésre történő optimalizálása annak érdekében, hogy magasabbra kerülj a keresési eredményekben. Mivel a WooCommerce a WordPressre épül, a WordPress webhelyekkel járó összes SEO-előnyt örökli. Emellett szakértői csapatunk segíthet nekedabban, hogy WooCommerce weboldalát a Google keresésre optimalizáld.

Válassz minket, ha webshopra van szükséged!

Csapatunk több éves tapasztalattal rendelkezik a WooCommerce webhelyek fejlesztésében és kezelésében. Értjük, hogyan működik a platform, és segítünk neked, hogy a legtöbbet hozd ki belőle. Vedd fel velünk még ma a kapcsolatot, hogy többetmegtudj arról, hogyan segíthetünk neked egy sikeres WooCommerce weboldal fejlesztésében

Mire kell figyelni ha woocommerce weboldalt készítünk?

WordPress

A WordPress egy tartalomkezelő rendszer (CMS), amellyel a semmiből hozhatunk létre weboldalt vagy blogot, vagy fejleszthetünk egy meglévő weboldalt. A WordPress ingyenes és nyílt forráskódú szoftver, amelyet a GPL alatt adtak ki.

WooCommerce

A WooCommerce egy bővítmény a WordPresshez, amely a WordPress webhelyed online áruházzá alakítja. A WooCommerce ingyenes és nyílt forráskódú szoftver, amelyet a GPL alatt adtak ki.

Hosting

A WordPress használatához ki kell választanod egy webtárhelyszolgáltatót. A webtárhely egy olyan cég, amely helyet biztosít egy szerveren a webhelye számára, valamint a webhelyed online megjelenéséhez szükséges eszközöket és erőforrásokat. Ezt érdemes szakemberekre bízni. Mi ingyenesen biztosítunk neked konzultációt, amiben segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb tárhelyet és igény esetén, szintén díjmentesen fel is telepítjük.

Domain név

A domainnév a webhelyed címe az interneten. A mi domain nevünk például a brworks.hu.

SSL-tanúsítvány

Az SSL-tanúsítvány egy digitális tanúsítvány, amely lehetővé teszi a HTTPS-titkosítást a webhelyen. A HTTPS egy olyan protokoll, amely titkosítja a webhely és látogatói közötti kommunikációt, így biztosítva, hogy az adatokat harmadik felek ne tudják lehallgatni és elolvasni. Mi ezt is ingyenesen segítünk telepíteni.

Fizetési kapu

Ez biztosítja, hogy a webhelyre látogatók biztonságosan tudjanak fizetéseket lebonyolítani, ilyen a PayPal és SimplePay is.

Szállítás

Egyedi integráció létrehozásával, összekötheted oldaladat, nagyobb szállító cégekkel, akik automatizálják a kiszállítást.

Számlakezelés

Kösd össze weboldaladat a szamlazz.hu-val, billingo-val vagy bármely online számlázással foglalkozó rendszerrel és automatizáld a számlakészítést és könyvelést!

Tekintsd meg árainkat: itt vagy látogass el a főoldalra!