Miért válassz minket?

Miért éri meg minket választani? Miért mi vagyunk a legjobb webfejlesztő cég? Nos, az utóbbit talán mindenki szeretné elmondani magáról, ezért ezt mi nem is állíthatjuk. Az, hogy kinek mi a legjobb eléggé szubjektív, de hogy miért éri meg minket választani amellett érvelhetünk.

Miért bízd a BR Works-re a weboldalkészítést?

Erre a kérdésre már a főoldalon igyekeztünk választ adni, de akkor itt is kiemelnénk a legfontosabb tényezőket.

  • A weboldalakat a mai igényeknek megfelelően készítjük el és a következők jellemzik: mobilbarát (reszponzív), keresőbarát (alapvető seo beállítások), gyors betöltés és korszerű megjelenés.

  • Garanciát vállalunk a munkánkra!

  • Személyesség, azaz segítünk mindenben!

Mi nem tömeggyártásból élünk!

Egyedi weboldalakat készítünk teljesmértékben ügyfeleink igényeire szabva.

Leülünk, személyesen vagy online és meghallgatjuk az elképzeléseidet, majd közösen vágunk neki a feladatnak. A munka során folyamatosan tájékoztatunk a weboldal állapotáról.

Nem várjuk el tőled, hogy teljes weboldal tervel álj elő. Sőt, az se baj, ha úgy keresel meg, hogy még te magad se tudod mit szeretnél. Mi azért vagyunk, hogy segítsünk.

Miután elkészült a weboldal, akkor sem hagyunk magadra, hiszen ha nem volt még webshopod vagy bármilyen honlapod, akkor először nehéz lehet a kezelés. Számos oktatóvideót szoktunk készíteni, jellemzően a webshopokhoz, és ezt mind ingyen. Ha pedig további kérdéseid vannak, minket mindig megtalálsz.

Nincs havidíj, a weboldal a tied marad!

Wix vs BR Works

A Wix és hasonló „”ingyenes”” weboldalkészítő programokról már biztosan ti is hallottatok, nos az ingyenes szót szándékosan került dupla idézőjelek közé, hiszen ezek a szolgáltatások valójában igen drágák. Először is legtöbbször csupán a próbaverzió van ingyen bármilyeb valódi szolgáltatásért fizetni kell, de nem csak az ár az első kritikus tényező.

Talán elmondhatjuk megunkról, hogy a legnagyobb előnyünk a személyesség. Sokan akik weboldalkészítőt keresnek semmit sem tudnak a weboldalakról, így mikor maguknak kell domain címet és hosting szolgáltatást keresni. Mi nekünk a weboldalkészítés szolgáltatásunk részét képezik ezek kiválasztása. Segítünk neked megtalálni a neked leginkább megfelelő tárhely és domain szolgáltatót és a telepítést/összekötést is elintézzük.

Mi közösen tervezünk veled. A különböző weboldalkészítő platformokon (lásd: wix) neked magadnak kell megtervezned az oldalt, de ha nincs semmi ötleted vagy tapasztalatod már nehezebbé válik a munka. Ha velünk dolgozol, akkor tervezheted te magad a weboldalt vagy bízhatod az egészet ránk.