Mennyibe kerül egy weboldal?

Ahogyan minden weboldal egyedi és eltérő, így a weboldal árak is nagyban különböznek egymástól. A weboldalkészítést befolyásolja a határidő és a weboldal összetettsége. Egy több oldalas webáruház, számos funkcióval nyilván jóval többe fog kerülni, mint egy egyszerű landing page. Minden weboldalkészítés előtt részletes konzultációt tartunk ügyfeleinkkel majd ezt követően megegyezünk egy árban. Az esetek 99%-ában mi NEM óradíjban dolgozunk, hanem egy előre lefixált árban. Ezt ügyfeleink érdekében tesszük, hiszen mielőtt bárki is neki vágnak a weboldal rendelésének van egy fix költségkerete, amit a weboldalra szánna és ennél többet nem szívesen fizetne. Az óradíjakkal könnyen lehet „trükközni”, hiszen aki nem ért a weboldalkészítéshez az nem tudja, hogy bizonyos oldal vagy funkció elkészítése valójában mennyi idő. Könnyen lehet, hogy néhány órányi munkára egy fejlesztő jóval többet mond be. Ha az elején megegyezünk egy árban, akkor az nagy valószínűséggel már nem fog változni (kivéve persze, ha maga a megrendelő dönt, úgy, hogy inkább nagyobb volumenű projektet szeretne).

Tervezés és előkészületek

Előfordul, hogy valaki vállalkozás készítésbe kezdene, de az ötleten kívül még semmi sem áll a rendelkezésére. Ezzel nincs semmi gond. Mi ebben is segítünk a brworks.hu csapata nem csak webfejlesztőket, de tapasztalt marketingeseket és grafikusokat is tartalmaz. Számos vállalkozás beindítását segítettük már az elejétől a végéig. Amennyiben a honlapkészítés mellett Neked arculattervezésre, logó készítésre és tanácsadásra lenne szükséged fordulj hozzánk bátran és kitalálunk neked egy igen kedvező ajánlatot. A weboldaltervezéssel kapcsolatban, pedig nem kell aggódnod, mi nem csak elkészítjük a weboldalt, hanem meg is tervezzük, ha szükséged van rá. A weboldaltervezést, pedig szinte mindig ingyen végezzük el.

Landing page árak

A „landing page”-nek nevezzük azokat az oldalakat, ahova a látogatók landolnak. Ezek mindössze egy hosszabb görgethető oldalból állnak, ami tartalmazza az összes hasznos információt. Nem rendelkeznek sok funkcióval, maximum egy űrlappal az oldal alján. Ideális lehet kisvállalkozásoknak.
Egy funkció nélküli landing page ára nagyjából 50.000-150.000 Ft körül mozog. Sajnos pontos árat nehéz definiálni, hiszen minden oldal más. Más összetettségű, terjedelmű és más mennyiségű munkát igényel. A legjobb, ha megkeresel minket és mi pontos árajánlattal tudunk szolgálni.

Webshop árak

Ahogyan az elmúlt években az internet elképesztő ütemben kezdte meg térhódítását, úgy a webáruházak száma is jelentősen megugrott. Manapság már elvárás, hogy egy vállalkozás rendelkezzen webshoppal is.
Egy átlagos webshopot regisztrációs/bejelentkező felülettel, online fizetéssel, hírlevél integrációval és lehetőséggel a felhasználók és vásárlások nyomon követesére (felhasználói statisztikák), mi nagyjából 200.000 Ft-ért készítünk el. A webshopoknál fontos, hogy a tulajdonos tudja is azt kezelni, ezért ingyenes, személyreszabott oktatóvideókat biztosítunk a használatához.

Keresőoptimalizálás (SEO)

A keresőoptimalizálás felel azért, hogy a weboldalunk hol, helyezkedik el a keresőmotorok találati listáján. Erről bővebben itt olvashatsz: Mi az a seo?
Mi az alapvető SEO beállítások és az On-page keresőoptimalizálást a weboldal készítése közben ingyenesen végezzük el. A keresőoptimalizálással, viszont folyamatosan foglalkozni kell, ahogy egy autót, úgy egy járművet is karban kell tartani, mutatni kell a Google-nek, hogy a weboldalunk aktív és rendben tartjuk. A rendszeres SEO-ról a következő fejezetben esik szó.

Weboldal üzemelés és szolgáltatások árai

Egy weboldalt a megfelelő működés érdekében felügyelni kell, frissíteni és karbantartani. A legcélszerűbb, ha olyan személy végzi a karbantartást és keresőoptimalizálást, aki a weboldal készítésében is részt vett, így az átfogó ismeretek birtokában hatékonyabban tudja azt kezelni. WordPress weboldalak esetében különösen fontos, a rendszeres karbantartás a különböző bővítmények és sablonok miatt. Ajánlatainként kattint ide vagy tekintsd meg az alábbi listát (ahogyan a weboldalak úgy az utólagos szolgáltatások tartalma és díja is változhat, személyreszabható):

WordPress karbantartás:

  • WordPress frissítése (Bővítmények és témák frissítése, kompatibilitás biztosítása, az oldal folyamatos korszerűsítése)
  • Kapcsolattartás a tárhelyszolgáltatóval, a hosting megfelelő működésének biztosítása
  • Kritikus hibák felfedezése
  • Kisebb hibák kijavítása
  • Heti biztonsági mentés

ÁR: 25.000 Ft / hónap

WordPress karbantartás+:

  • Magába foglalja „WordPress karbantartást”
  • Rendszeres biztonsági mentések (napi)
  • Rendszeres malware scan

ÁR: 30.000 Ft / hónap

WordPress karbantartás & SEO:

  • Magába foglalja „WordPress karbantartás+” szolgáltatást
  • Havi 1 óra SEO konzultáció
  • Új oldalak kulcsszavainak és meta adatainak ellenőrzése (havi maximum 5 oldal)
  • Meglévő oldalak meta adatinak ellenőrzése
  • Képek ellenőrzése SEO szempontjából
  • Egyszerűbb statisztikai adatok és jelentések küldése havi szinten

ÁR: 35.000 Ft / hónap

WordPress karbantartás & SEO +:

  • Magába foglalja „WordPress karbantartás” szolgáltatást
  • Havi 2 óra SEO konzultáció
  • Új oldalak kulcsszavainak és meta datainak ellenőrzése (havi maximum 5 oldal)
  • Meglévő oldalak meta adatinak ellenőrzése
  • Kulcsszavakkal és látogatottsággal kapcsolatos kimutatások havonta
  • „Google My Business” felügyelete
  • SEO és Google Analytics adatok küldése

ÁR: 50.000 Ft / hónap

WordPress rendszergazda:

  • Magába foglalja „WordPress karbantartás&SEO +” szolgáltatást
  • A weboldal teljes felügyelete
  • Összes felfedezett hiba vagy probléma kijavítása, bármilyen további költség nélkül
  • Tartalom módosítása kérésre (Maximum havi 30 alkalom)
  • 24 órás telefonos és emailes elérhetőség hétvégén is

ÁR: 100.000 Ft / hónap

Tartalomgyártás

Oldalamon többször is kiemeltem már a keresőoptimalizálással kapcsolatban, hogy mennyire fontos egy weboldal tartalmi bővítése, ezt leggyakrabban blogokkal érjük el.

ÁR: 30.000 Ft /1db min. 300 szavas kulcsszó alapú tartalom

A weboldal átadását követően az első egy héten belül történő néhány kisebb módosítást ingyenesen végezzük el és kérdések vagy kételyek esetén díjmentesen állunk ügyfeleink rendelkezésére, de az ezt követő időszakban a további módosítások, felár ellenében végzendőek el. Ilyen módosítások lehetnek: a weboldal szerkezetének átalakítása, új oldal hozzáadása, képek feltöltése, színek vagy betűtípus módosítása stb. Óradíj: 7500 Ft

Hosting, Domain

Mielőtt nekikezdnénk a weboldalkészítéshez, megvásároljuk a szükséges domaint és tárhelyet. Egy domain cím ára évente 900 és 5000 Ft körül mozog a tárhely ára 4800 Ft-tól egészen a csillagos égig. Egy átlagos webshop futtatásához havi nagyjából 25.000 darab látogatóval számolva évi 7200 Ft-ért találhatunk már nagyon jó tárhelyeket. Mielőtt nekiesnénk a „bevásárlásnak” két dologra érdemes odafigyelni. A domain és hosting ára az első előfizetésnél mindig olcsóbb, ezért érdemes hosszú távra előfizetni. Tehát például először a tárhely ára havi 400 Ft-os bevezetőáron vehető meg, de a lejáratot követően már 800 Ft. Mindig figyeljünk arra oda, hogy mennyibe fog kerülni megújítást követően a szolgáltatás! A másik, hogy ha tehetjük bízzuk szakértőkre a tárhely vásárlást! Mi a <BR> Works-nél díjmentesen segítünk a számodra legmegfelelőbb domain és tárhely kiválasztásában.

Miért a brworks.hu?

Mi a BR Works-nél nem csupán egy weboldalt adunk el, hanem segítünk is beindítani a vállalkozást. A weboldalak már úgy készülnek el, hogy azok keresőbarátok legyenek és marketing szempontjából is megfeleljenek. Segítünk az elejétől a végéig, tanácsokkal látunk el, ott leszünk, ha elakadnál és útmutatást adunk, hogy hogyan boldogulhatsz a későbbiekben. Ártól függetlenül mi minden weboldalt reszponzívként (mobilbarát) készítünk el, ügyelve az alapvető SEO beállításokra és a munka befejezését követően az ingyenes telepítés mellett ingyenes, személyreszabott oktatóvideókat készítünk.

Összefoglaló

Mennyibe kerül egy webshop?

Egy átlagos webshop 200.000 Ft-250.000 Ft.

Mennyibe kerül egy weboldal?

Igényektől függ, de egy átlagos weboldal 90.000 Ft-tól kezdődik.

Mennyibe kerül egy landing page?

Összetettségétől függően egy funkció nélküli landing page 50.000 - 120.000 Ft.

Mennyibe kerülnek a SEO szolgáltatások?

Weboldal karbantartás és keresőoptimalizálás havonta 25.000-100.000 Ft

Mennyibe kerül telepíteni a weboldalt?

Minden weboldal esetében ingyenesen segítünk kiválasztani a megfelelő domaint és tárhelyet majd konfgigurálni azt. A weboldalt díjmentesen telepítjük.

Mennyibe kerül a weboldal használatára való betanítás?

Ingyenes tanítunk be az oldal használatára, az oktatás végén pedig egyedi személyreszabott okatatóvideókat küldünk, amit bármennyiszer megnézhetsz.

Van lehetőség óránkénti biztonsági mentésre?

Igen, az óránkénti biztonsági mentés szolgáltatásunk minimum Wordpress karbantartás & SEO előfizetéssel vehető igénybe. havi +10.000 Ft-ért

Weboldalra van szükséged? Kattints IDE!