WordPress weboldalkészítés

Miért a brworks.hu lehet az ideális választás?

A weboldal az egyik legfontosabb üzleti eszköz, amellyel rendelkezhetsz. Ez a márka arca, segíti a kommunukációt az ügyfelekkel és a potenciális ügyfelekkel. A jó weboldaltervezés hozzájárul, hogy jól szerepelj a keresőmotorokban, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy forgalmat generálj az oldaladra.

A webhelyek összetett digitális termékek, amelyek gondos tervezést, kialakítást és fejlesztést igényelnek. Csapatunk olyan weboldalak létrehozására specializálódott, amelyek könnyen navigálhatók, és lehetővé teszik, hogy az emberek gyorsan és könnyen megtalálják, amit keresnek. Arra is ügyelünk, hogy tervezéseink reszponzívak legyenek, hogy az asztali számítógépektől kezdve az okostelefonokon és a táblagépeken át számos eszközön jól működjenek.

Egy jó weboldal kialakítása azonban nem csak a külsőségekről szól – funkcionálisnak is kell lennie, és valódi értéket kell nyújtania a felhasználók számára, hiszen azt kell tennie, amit a dobozon ír. Fejlesztőink kizárólag olyan iparági szabványos technológiákat használnak, mint a HTML5, a CSS3 és a JavaScript, hogy weboldala minden böngészőben működjön, beleértve a mobileszközöket, például az iPhone-t vagy az Android telefonokat is.

A weboldalak nem csupán brosúraként funkcionálnak; a marketingstratégia szerves részévé válnak a továbbiakban. Ezért a kezdetektől fogva a legjobb SEO-gyakorlatokat szem előtt tartva készítjük el őket – biztosítva, hogy a keresőmotorokban jól szerepeljenek.

Mi az a WordPress?

A WordPress egy ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer (CMS), amely PHP-n és MySQL-en alapul. A WordPress nem csak egy CMS, hanem egy olyan eszköztár is, amely segít a saját weboldal készítésében. Használható platformként blogoláshoz, kisvállalati weboldalakhoz vagy vállalati oldalakhoz.

A WordPress a legnépszerűbb CMS a világon, 2016 februárjában 26,4%-os piaci részesedéssel. Az interneten található weboldalak 1/3-át működteti, és több mint egy egyszerű blogplatform. Ez egy teljes értékű tartalomkezelő rendszer, amely mindenféle weboldal készítésére használható.

A WordPress-t eredetileg Matt Mullenweg hozta létre 2003-ban, és azóta a világ legnépszerűbb CMS-évé nőtte ki magát. Több mint 79 millió webhelyet működtet, és a világ legnagyobb márkái közül néhányan használják, mint például a Twitter, a Facebook, a Sony Music Entertainment és a The New York Times.

A WordPress könnyen használható, mert intuitív kezelőfelülete rendkívül felhasználóbaráttá teszi a kezdők számára, ugyanakkor elég erős ahhoz, hogy a haladó felhasználók összetett elrendezéseket hozzanak létre.

A legnagyobb gondja a WordPressnek, hogy ha nincs jól beállítva, nehézzé válik a kezelés és nem lesz megtalálható Googleben és számos biztonsági kockázatnak lesz kitéve. A megfelelő szakember alkalmazásával ezek viszont nem jelenhetnek gondot.

Webshop és e-commerce oldalak wordpress használatával. Miért érdemes wordpress-t használni?

Számos oka van annak, hogy miért érdemes a WordPress-t használni a weboldalad elkészítéséhez, de íme a legfontosabbak:

A WordPress nyílt forráskódú. Ez azt jelenti, hogy a kód szabadon hozzáférhető, bárki számára megtekinthető, szerkeszthető és fejleszthető. Ez hatalmas előnyökkel jár számodra, mint fejlesztő számára, mert azt jelenti, hogy világszerte több százezer fejlesztő járul hozzá a platformhoz. Ez egy hatalmas közösséget hoz létre, amely segíthet az indulásban, vagy megoldhat bármilyen problémát, amellyel a webhely fejlesztése során találkozhat.

A WordPress rendkívül rugalmas és könnyen használható. A WordPress segítségével bármilyen típusú webhelyet létrehozhat, az egyszerű blogoktól a több száz vagy több ezer terméket tartalmazó összetett e-kereskedelmi webhelyekig. A WordPressben az a legjobb, hogy nem kell programozónak vagy webdesignernek lenned ahhoz, hogy professzionális megjelenésű, mobileszközökön tökéletesen működő weboldalakat tudj kezelni, az elkészített weboldalakat egy gyors betanítást követően (amit mi ingyenesen biztosítunk), bárki használhatja.

A WordPress könnyen frissíthető és karbantartható, ha egyszer már működik. A néhány hetente megjelenő rendszeres frissítések, hibajavítások és biztonsági javítások révén biztos lehetsz benne, hogy webhelyed mindig naprakész és biztonságos lesz a hackerek és a spammerek mindenféle támadásaival szemben a kibertérben!

Ha honlapot szeretnél létrehozni, mi segítünk. A weboldal fejlesztéséhez és működéséhez szükséges szolgáltatások teljes skáláját nyújtjuk.

A WordPress a világ legnépszerűbb tartalomkezelő rendszere (CMS), amelyet több mint 60 millió weboldal használ. Csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a különböző iparágak és szektorok WordPress weboldalainak fejlesztésében.

Akár egy egyszerű brosúraoldalra, akár egy e-kereskedelmi webáruházra van szükséged, mi rendelkezünk a készségekkel és eszközökkel, hogy megvalósítsuk!

Landing page létrehozása kisvállalkozások számára

A landing oldalak minden webes marketingkampány fontos részét képezik. Segítenek a vásárlók megszerzésében, az értékesítés generálásában és az átkattintási arány növelésében.

A céloldal (landing page) egy egyoldalas weboldal, amelyet arra optimalizáltak, hogy a látogatókat vásárlóvá alakítsa át kérdések megválaszolásával és egyértelmű cselekvésre való felhívással.

A megfelelő céloldaltervezés és szövegezés használatával jelentősen növelheti konverziós arányt. Egyes tanulmányok szerint már 1%-os konverziójavulás is több millió forintos forgalmat eredményezhet!

Professzionális tervezőkből és fejlesztőkből álló csapatunk a semmiből kiindulva elkészíti a tökéletes landing page-et vállalkozásod számára, biztosítva, hogy az minden eszközön, így a mobileszközökön, például okostelefonokon és táblagépeken is jól nézzen ki.

Számos egyedi funkciót biztosítunk, amelyekkel sablonjaink kiemelkednek más sablonok közül:

Keresőmotorokra optimalizált (SEO) – kizárólag érvényes HTML5 kódot használunk szemantikus elemekkel és tiszta URL-címekkel a keresőmotorok általi jobb indexelés érdekében;

Tehát a landing page, egy olyan weboldal, amelyet kizárólag azzal a céllal terveztek, hogy a webhely látogatóit vezetőkké vagy eladókká alakítsa át. Használható előrendelési oldalként vagy e-mail címek gyűjtésére szolgáló oldalként. A céloldal különbözik az értékesítési oldaltól; az értékesítési oldal jellemzően egy hosszú formátumú értékesítési ajánlat, amely meggyőzi az embereket, hogy vásárolják meg a terméket vagy szolgáltatást, míg a céloldalak egy konkrét műveletre összpontosítanak.

A landing pagek leggyakoribb felhasználási módja az e-mail címek gyűjtése, hogy később marketinget tudjon folytatni ezeknek az embereknek. Sok vállalkozás használja ezt a stratégiát arra, hogy növelje az e-mail listáját, amelyet aztán hírlevelek és értékesítési promóciók küldésére használhat. Az e-mail címek gyűjtésének legjobb módja egy leadgeneráló űrlap használata a webhelye főoldalán vagy a blog cikkeinek oldalain.

Néhány más népszerű felhasználási módja a landing oldalaknak:

  • Ingyenes letölthető e-könyv készítése a weboldalán.
  • Digitális termékek, például e-könyvek, online tanfolyamok vagy szoftverek értékesítése.
  • A vásárlók bónuszokkal történő visszafizetése a vásárlás után

Weboldal átalakítás, marketing, keresőoptimalizálás és közösségi média integráció csak néhány az általunk kínált szolgáltatások közül. Csúcsminőségű webdesign szolgáltatásokat kínálunk széles körű funkciókkal, hogy megfeleljenek üzleti igényeidnek. Professzionális és tapasztalt csapatunk az út minden lépésénél együtt dolgozik Veled, hogy webhelye megfeleljen és túlszárnyalja az elvárásaid.

Webdesigner csapatunk kiváló minőségű eszközöket használ, hogy olyan weboldalakat hozzon létre, amelyek nemcsak a szemnek kellemesek, hanem a felhasználói élményt is fokozzák. Gyönyörű weboldalakat tervezünk a legújabb technológiákkal, beleértve a HTML5-öt, a CSS3-at és a reszponzív kialakítást. Ezen eszközök használatával kiváló minőségű, reszponzív weboldalakat tudunk készíteni, amelyek minden eszközön és böngészőben kompatibilisek.

Számos ügyféllel dolgoztunk együtt a világ különböző iparágaiból, és értékes tapasztalatot szereztünk különböző niche-ek, például az utazás, a pénzügyek, az oktatás stb. weboldalainak létrehozásában. Az e-kereskedelmi webhelyek fejlesztése és a meglévők testreszabása terén szerzett szakértelmünkkel segíthetünk neked abban, hogy vállalkozásod könnyen, a minőség és a teljesítmény kompromisszumai nélkül online elérhetővé tegyed.

Kérj ajánlatot a főoldal alján található űrlapon vagy a hello@brworks.hu címen.